Zullen we kennismaken?

Welkom op mijn blog,

Mijn naam is Elcin (jij mag mij Ellie noemen).

Deze blog heb ik speciaal voor jou geopend om mijn ervaringen over reizen te delen. Ik hoop mensen te bereiken die zoals mij geïnteresseerd zijn in het reizen. Ik heb 3 koppen: Travel, Hotspots (waar we samen nieuwe ontdekkingen gaan maken) en een kopje Lifestyle waar ik tips & tricks ga delen over het dagelijkse leven.

De aandacht op deze blog gaat vooral over mijn eigen ‘reisstijl’ (bestaat dit woord wel?). Dit is vaak reizen met een laag budget. Als 20-jarige student heb ik tot nu toe meer dan 15 steden bezocht. Allemaal met mijn eigen (studenten)budget.

Ik hoop dat we van elkaar kunnen leren! Laat me daarom weten wat je vindt of als je tips en/of tops hebt, altijd leuk om je reactie te horen! 🙂

Tot snel!

XOXO

Ellie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s