Waarom ik zoveel van reizen hou

Sinds klein af aan ben ik onderweg. Ik weet eens niet hoe vaak ik wel niet in een vliegtuig ben gestapt. Mijn eerste vliegreis was ook toen ik 3 maanden (!!!) oud was. Mijn ouders hadden het idee om naar de Canarische Eilanden op vakantie te gaan. Daarna kwam het jaarlijkse bezoekje aan Izmir, minimaal twee keer in het jaar. Uit deze mooie stad komt mijn familie en daarom gaan wij minimaal twee keer in het jaar hier op bezoek.

Nu nog steeds reis ik enorm veel. Nog steeds minimaal twee keer naar de mooie stad Izmir en probeer ik zoveel mogelijk stedentrips te maken. Ik krijg daarom ook heel vaak de vraag ‘hoe kan je zo veel reizen? Waarom doe je dit zo vaak? Je bent toch net weg geweest?!’ etc etc. Laten we er een ander keer over hebben hoe ik zo vaak kan reizen, want nu gaan we het hebben waarom ik zo veel van reizen hou.

Ik heb even nagedacht en heb me daarna ingeleefd op de momenten wanneer ik aan het reizen ben. Ik heb wat redenen voor jullie opschreven waarbij ik het duidelijk maak dat reizen echt supertof is om te doen!

Ik hou van het inspiratie opdoen, om door straten heen te lopen waar ik nooit ben geweest. Ik hou van het verdwalen in de straten. Ik hou ervan om te verdwalen en mezelf te vinden. Ik hou ervan om te verdwalen en de weg aan mensen te moeten vragen. Ik hou ervan om met die mensen te kletsen en over hun cultuur en hun leefstijl te praten. Ik hou ervan om tips te krijgen van lokale bewoners en daardoor nieuwe restaurants, winkels en cafetaria’s te ontdekken. Ik hou ervan om te leven zoals de mensen in het land. Ik probeer in korte tijd te leven in hun leefstijl. Leef zoals de mensen in het land waar je heengaat. Eet, drink, heb lol!

Ik hou om te zoeken naar nieuwe smaken. Om elke dag iets nieuwe te eten. Ik speel altijd een klein spelletje met mezelf, eet altijd iets nieuws. Zo ontdek ik verschillende smaken en opent er na elk reis nieuwe deuren voor mij.

Ik hou van het reizen omdat er niks anders is dan mijzelf. Er is geen ego, er zijn geen fouten. Gister en morgen bestaat niet, alleen het nu bestaat. Ik geniet van elk moment die ik meemaak.

Ik denk dat ik vooral hierdoor veel van reizen hou. Ik hou er het meest van om mezelf te zijn tijdens het reizen.

Ik hoop dat jij ook vindt wat jou gelukkig maakt in het leven.

Als je mij wilt vertellen waarom jij zo gelukkig wordt van het reizen, hoor ik dit graag!

Veel traveljoy!

XOXO

Ellie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s