Mijn aankomende reisplannen

Hoi iedereen,

Als je me via Instagram volgt las je misschien mijn struggle over mijn reisplannen wel.  Zo niet vertel ik het je even. Volgend jaar, rond mei-juni ben ik klaar met mijn studie. Graag wil ik voor mijn tweede studie wat gaan reizen. Niet per se een tussenjaar, maar wel iets wat ik al heel graag wil. Dit kan een taalreis zijn, vrijwilligerswerk of work & travel zijn. Na wat lieve reactie kreeg ik het idee om te gaan backpacken. Waar? Natuurlijk in mijn droomland Thailand. Ik was enorm enthousiast van dit idee en ging meteen wat research doen en kwam meteen een superleuke organisatie tegen. Nadat ik op Instagram een post heb geplaatst over mijn struggles over mijn tussenjaar kwamen er al een paar goede ideeën. Waarom ging ik niet backpacken in Azië? Ho is even, dacht ik. Azië is mijn grote droom. Vooral Thailand. Ik werd meteen enthousiast. Ik kwam een superleuk organisatie tegen die voor 3 weken lang samen met jou gaan backpacken. Het is een georganiseerde rondreis met mensen over de hele wereld, hoe leuk! Ze bieden tevens ook reizen naar Thailand, Vietnam, Cambodja en binnenkort naar Bali. Je kan er ook voor kiezen om ze achter elkaar te doen. Ik sta 100% achter dit idee en ga dit regelen voor de zomervakantie in 2019.

Nu over mijn aankomende reisplannen.

Zoals jullie weten ga ik in juli (alleen!! Woehoe) naar Praag. Lees het artikel over hoe goedkoop ik mijn vlucht en accommodatie heb geregeld hier. Begin oktober ga ik met mijn moeder naar Spanje voor 5 nachtjes. We verblijven in een strandhotel in Pineda de Mar. Pinede de Mar is een klein gemeente in de regio Catalonië. Barcelona is vanaf hier binnen een uur te bereiken met de trein. Dat wordt vaker Barca en meteen ook Girona bezoeken! Zo zin in!

Eind december, op mijn verjaardag, gaan we een kort stedentrip maken naar Brussel. In België ben ik alleen naar Antwerpen geweest en ben daarom enorm benieuwd hoe Brussel gaat worden. 28 december zijn we in Brussel want 29 december is deze girl jarig!

De laatste week van februari heb ik een voorjaarsvakantie. Tijdens deze voorjaarsvakantie gaan we voor 5 nachtjes naar Marrakech!!! Hoe leuk! Ik ben enorm benieuwd hoe het daar is. Op internet kom ik altijd hele leuke foto’s van Marrakech tegen waardoor ik stiekem een beetje verliefd ben geworden op Marrakech. Ook gaan we tijdens deze reis de Sahara bezoeken. Hier maken we een kamelentocht en gaan we een nachtje in de Sahara in een tent slapen!!!! Can’t wait!!

Tot nu toe zijn dit mijn plannen voor de komende tijd.

PS: ondertussen heb ik nog een midweekje Athene geboekt voor in de zomervakantie. Oeps! Vertel hier later over 😉

Heb jij nog tripjes op de planning staan voor de komende tijd?

XOXO

Ellie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s