Things I used: Maart

Hoi allemaal,

Soms heb ik het gevoel dat producten tegelijk opgaan. Toen ik afgelopen maand merkte dat ik opeens superveel producten op heb gemaakt heb ik besloten om een nieuw concept voor de blog te beginnen. Vanaf nu zal ik elke maand de Things I used van de afgelopen maand plaatsen. Ik hoop dat jullie dit leuk gaan vinden, Lets start!

Lancaster Skin Therapy Detoxifying Perfecting, Toner

Een toner na het reinigen van je gezicht is even belangrijk als een gezichtsreiniging. Het neutraliseert de pH waarde van je gezicht. Een natuurlijke pH waarde is belangrijk voor het opnemen van de creme’s die je na je tonic insmeert. Deze tonic is mijn favoriet (tweede fles die ik op heb). Het ruikt heerlijk en het deblokkeert de verstopte poriën. Ook lost hij onzuiverheden op. Toppertje.

 

Garnier Skin Naturals Essentials 2-in-1, Oogreinigingslotion

FullSizeRender-12

Verder met de reinigers 🙂 Ik kan eens niet meer tellen hoeveel flessen ik van dit oogreinigingslotion van Garnier op heb gemaakt. Ik gebruik deze al meer dan 2 jaar en ik ben er enorm fan van. Hij laat geen trekkerig gevoel achter en hij voedt je wimpers. Mijn wimpers zijn enorm lang geworden sinds ik dit product gebruik. Zeker een aanrader!

 

The Body Shop – Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask

Dit masker is een 100% veganistische kleimasker en is gemaakt van bamboehoutskool, groene theebladeren en biologische tea tree-olie. Hij reinigt diep je porien en geeft je huid een natuurlijk kleurtje. Als je bekend bent met de Glamglow Supermud masker kan ik je zeggen dat deze vele malen beter is. Ook is deze veel voordeliger 🙂 Binnenkort moet ik weer naar The Body Shop voor een nieuwe, yay!

 

NIP FAB Glycolic Fix Serum

Dit product is mijn tweede flesje die ik heb gebruikt. Het is zeker een aanrader want er zit 4% glycolic acid in. Een grote ironie, maar tijdens mijn puberteit heb ik van geen enkel puistje last gehad. Toen ik 18 werd kwamen er allemaal puistjes en acne’s tevoorschijn op mijn gezicht. Sindsdien ben ik bezig om deze zo goed mogelijk te behandelen. Tijdens dit proces heb ik geleerd om te kijken naar ingrediënten die goed zijn voor deze onzuiverheden. Glycolic acid en salicylic acid zijn mijn twee grote vrienden geworden. Ik kan hier in een ander post over praten, want het is een enorm groot onderwerp. In het kort: glycolic acid versnelt de productie van collageen, verdikt de huid en zorgt voor gelijkmatig kleur van de huid. Dit serum is dus perfect voor acne- en zonnevlekken.

 

Bioderma Photoderm Spot, zonnebescherming gezicht

Zoals je ziet heb ik het product goed opgemaakt 🙂 Deze zonnebescherming voor de gezicht is mijn favoriet en gebruik ik al jaren. Het gaat hyperpigmentatie tegen en beschermt littekens. Winter of zomer, ik gebruik zonnebrandcreme al-tijd. Het is enorm belangrijk om je gezicht te beschermen tegen UV-stralen. Ook is dit product waterproof en dus perfect voor op vakantie.

 

Kiehl’s Creamy Eye Treatment with Avocado

Ik merk dat ik mijn vaste ritueel producten op heb gemaakt afgelopen maand, want ook dit product heb ik voor de zoveelste keer gebruikt. Deze oogcrème ruikt enorm lekker en is gemaakt van avocado olie. Hij is lekker romig en geeft daarom goed hydratatie. Aanrader!

 

Lush Big Sea Salt, Shampoo

Een heerlijke volumeshampoo met zeewier en heel veel zeezout. Het geeft je haar volume en verwijdert de haarschrubben. Ook is het een enorm zuinig product, want deze verpakking gaat bijna een jaar mee! 1x in de week gebruiken is voldoende.

 

Yves Rocher Vanille Noire, Eau de Parfum

FullSizeRender-16

Zelf ben ik gek op de geur vanille. Deze parfum is een houtkrachtige vanille geur in combinatie met zoete accenten. Het is een combinatie van frisheid en sensualiteit. Heerlijk!

 

Maybelline Dream Fresh BB cream

Dream Fresh BB cream is een foundation en verzorging in één. Het zorgt voor een egale, natuurlijk uitziende huid. De formule versmelt met jouw natuurlijke huidskleur en geeft een enorm fresh look. Je huid is de hele dag gehydrateerd. Daar hou ik van.

 

Maybelline Color Sensational 745 Sugared Almond, Lipstick

Deze lippenstift is lekker zacht op de lippen en droogt niet uit. De kleur is perfect voor dagelijks gebruik. Hij uit bij iedereen anders en ziet er natuurlijk uit. Ook zijn je lippen de hele dag gehydrateerd.

 

Rimmel London Natural Bronzing 021 Sunlight, Bronzingpoeder 

Rimmel Natural Bronzing Powder zorgt voor een warme gloed over je gezicht. Deze lichte poeder is waterproof, geeft je huid een natuurlijk gebruinde teint en beschermt haar tegelijkertijd met SPF15. Ondanks dat hij een natuurlijk kleurtje geeft zal ik dit product niet normaals aanschaffen, want hij blijft niet de hele dag zitten. Momenteel heb ik een bronzer van Sephora en deze blijft wel de hele dag zitten, superfijn.

 

L’Oréal Paris True Match Touche Magique Ivory Beige, Concealer

Deze concealer is om rode vlekjes en oneffenheden in het gezicht weg te werken. Hij ziet er natuurlijk uit en geeft een egale uitstraling. Zelf heb ik er nog een aangeschaft en gebruik ik hem met plezier.

 

Yves Rocher Mascara Ultra-Volume Sexy Pulp

Een XXL-volume mascara voor ieder wimperhaartje. Dankzij de grote, bollen kwastje bedek je elke wimperhaar vanaf de haarwortel. Je wimpers worden voller zonder deze zwaarder te maken. Persoonlijke favoriet!

 

Clinique Chubby Lash Fattening Mascara

Vergeleken met de vorige mascara heeft deze mascara een rechte kwast. Helaas heeft deze mascara mij niet gegeven wat ik verwachtte. Hij maakt geen volle en dikke wimpers, wat wel op de verpakking en omschrijvingen van het product stond. Voor een natuurlijke, no-make-up effect kan ik deze mascara wel aanraden. Echter moet je geen volle, volume wimpers verwachten.

Dit waren de producten die ik afgelopen maand heb opgemaakt. Ik kwam erachter dat het voornamelijk producten zijn die ik vast gebruik in mijn verzorging- en make-up-routine. Zelf vond ik het enorm leuk om de producten die ik heb gebruikt met jullie te delen. Let me know wat jij hierover denkt!

Volgende maand zie je nieuwe producten die ik op heb gemaakt. 🙂

XOXO

Ellie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s