Mijn bucketlist voor de zomer

Je kent het wel; je wil zoveel doen maar het komt er maar niet van. Daarom maak je een lijstje; de perfecte bucketlist. Hier schrijf je al je wensen en dromen op. Eigenlijk zijn het dingen die je allemaal wel kan waarmaken als je er de tijd en gelegenheid voor neemt. Ik heb ook zoveel dingen die ik allemaal wil gaan doen, maar dat ik er gewoon niet de aandacht voor geef om ze überhaupt uit te kunnen voeren. Maar weetje, we leven maar 1x. Elke dag wordt je ouder, elke dag verspil je tijd uit je leven. Stel je gaat nu dood, heb je dan een ‘droom’ die je waar hebt kunnen maken voordat je je ogen dichtdoet? Nee? Alsjeblieft, wacht dan niet met het uitvoeren van je dromen. Doe het nu. Wil je op strand in slaap vallen terwijl je naar de sterren kijkt. Hup, spring in de auto en rij naar de eerstvolgende strand die je tegenkomt en laat je droom uitkomen. Wil je backpacken in Azië? Ga deze zomer lekker backpacken in Azië. Doe waar je zin in hebt en waar jij gelukkig van wordt.

Toen ik over dromen en ons vrijwel korte leven ging nadenken, bedacht ik me om zelf mijn bucketlist ook niet meer uit te stellen. Ik ga mijn best doen om in ieder geval 50% tot en met de zomer uit te laten komen. Daarom wil ik vandaag mijn eigen bucketlist met jullie delen. Deze bucketlist heb ik een aantal maanden terug gemaakt. Toen ik het lijstje te voorschijn haalde vond ik het wel grappig dat er dingen stonden die bijna aan het uitkomen zijn. Onze dromen liggen in ons hart en daarom zien we onszelf wel de dromen waarmaken, ookal kijken we nooit naar de officiële bucketlist.

Als volgt de dingen die ik aankomende zomer waar wil maken (en aan het waarmaken ben).

Naar het concert van Imagine Dragons gaan

james-barr-491013-unsplash

Ik zag dat ik dit in me bucketlist heb geschreven en eigenlijk heb ik deze al deels laten uitkomen. Aankomend augustus ga ik naar het concert van Imagine Dragons!!!! Hoe cool is dat? Ik krijg gewoon al kriebels in me buik als ik erover praat. Wie gaan er ook naar het concert van ID? Ze zijn eind augustus in Arnhem te zien 🙂

Backpacken in Thailand

jake-melara-30681-unsplash.jpg

Tatatattaa. Ook een droom die ik deels heb waargemaakt. Over een jaar ga ik backpacken in Thailand voor 3 weken. Ik heb het geregeld voor kort na mijn afstuderen volgend jaar. Ik ben verliefd op Thailand en moet er echt heen. Het hele land trekt enorm mijn aandacht! Ook Cambodja, Vietnam en India wil ik graag bezoeken. Maar eerst Thailand 🙂 Trouwens, voor degene die opzoek zijn naar een georganiseerde reis naar Cambodja, Vietnam, Thailand of Bali; met www.backpackingthroughthailand.com kan je naar een van deze landen gaan en heb je een strak programma waardoor je een heleboel kan zien. (PS: geen sponsor)

Lol hebben in een karaoke bar

photo-1486978791491-94091295c888

Klinkt als een makkelijke droom, maar ik wil dit al super lang doen. Telkens wilden we het waar maken met mijn vriendinnen maar het kwam er gewoon nooit van. Deze zomer gaat Ellie even los in een karaoke bar (het liefst in het buitenland, straks word ik gezien met mijn oh-zo-geweldige stem!!!! :D)

Het onderwater wereld ontdekken

photo-1505325681473-5e712b2eadca

Ik ben gek op de zee en zwemmen in de zee. Elk jaar gaan we naar Turkije. Ook deze zomer gaan we een weekje naar Bodrum en wil ik daar eindelijk eens een keer diepzee duiken!

Slapen onder de sterren

photo-1506611302792-8e9fdb8c4edf

Iets waar ik ook enorm van hou zijn de sterren en de maan. De sterren geven me een enorm rustgevend gevoel. Ik bewonder hoe mooi ze zijn en hoe mooi ze glanzen. In de stad is het moeilijk om deze droom waar te maken, daarom ga ik deze zomer op het strand slapen onder de sterren. Why not? Its my dream!

In het donker zwemmen in de zee

photo-1437751059337-ea72d4f73fcf

Want ik hou van de zee, want s’ avonds is de zee heel mooi, want lijkt me gewoon leuk om te doen! Haha.

Mijn droombikini vinden

photo-1498315274598-bb226d12db69

Deze zomer ga ik de perfecte bikini voor mijzelf vinden en deze vol zelfvertrouwen dragen. Want

Mijn droom tatoeage laten zetten

Waarschijnlijk als mijn beste vriendin dit leest denkt ze ‘pff ja doe het eens’. Haha! Ik heb al superlang een tatoeage die ik wil laten zetten. Daarom ga ik binnenkort even een afspraak meteen en mijn tatoeage laten zetten. Waarom stel ik het eigenlijk uit!?

Een dagje doorbrengen in de Turkse hamam

Ik heb het een aantal jaren terug gedaan en het was heerlijk. Je gaat er enorm ontspannen en je voelt je super schoon na zo’n dagje hamam. Dus, deze zomer ff de hamam bezoeken. 😉

Boeken lezen

photo-1440778303588-435521a205bc

Op vakanties kan ik zo goed boeken lezen. Aankomende zomervakantie ga ik lekker veel boeken lezen op het strand. Het liefst twee boeken in een week.

Zandkastelen bouwen

Just because. Soms mis ik de dingen die ik vroeger als klein kind altijd deed.

Yoga doen op het strand

photo-1463214551910-9d4d4e4ee844

Ik doe al ongeveer 2 jaar aan yoga. Waarom doe ik deze zomer geen yoga aan het strand? Lijkt me heerlijk!

Dit waren ze ongeveer. Als ik nog nieuwe dingen bedenk zal ik ze in de blogpost toevoegen 🙂

Het is niet een al te lange lijst, daarom ga ik ze deze zomer allemaal uitvoeren.

Heb jij nog dingen die je echt wilt doen deze zomer? Tell me!!! 🙂

XOXO

Ellie

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s