Mijn verlanglijstje voor nu

Toen ik aan het rondneuzen was voor een aantal essentials die ik moet hebben voor nu en voor de zomervakantie heb ik besloten om hier een blog over te schrijven. Sommige zijn echt een must en sommige zijn spullen die ik puur wil hebben omdat ze me zo leuk lijken. Benieuwd? Lees verder. šŸ™‚

Ik heb al een aantal dingen op mijn verlanglijstje van bol.com staan, maar de meeste dingen zitten nog in mijn hoofd. Daarom heb ik besloten om alles in een lijstje te zetten. Ik deel mijn verlanglijstje want misschien kunnen jullie wat inspiratie opdoen uit het lijstje!

Laten we beginnen met de Essentials en daarna verder gaan met de ‘minder’ nodige spullen šŸ™‚

Adidas Bokshandschoenen Energy 100Ā via bol.com

5fe6308110c8a1928eca4cb89ac08f2d

Want Ellie zit sindskort op kickboksen! En ik moet zo snel mogelijk mijn eigen bokshandschoenen kopen (want die van de studio zijn niet heel fris..). Ik gek op Adidas en wat ze allemaal hebben voor het sporten. Toen ik deze blauwe bokshandschoenen zag was ik meteen verliefd! PS: volgens mij ben ik meteen weg van iets als het blauw is, oeps.

Birkenstock Arizona slippersĀ via Zalando

Om mijn verslaving aan sneakers af te leren moet ik beginnen met het kopen van slippers. Ik heb namelijk geen enkel slippers of sandalen (Ć¼berhaupt geen enkel open schoenen!) in mijn garderobe! Ik weet hoe lekker Birkenstock’s lopen, daarom heb ik gekozen voor dit merk. De kleur zou bij al mijn outfits wel passen, daarom heb ik gekozen voor de bruine instappers.

Macbook cover zwart-wit marmerlook via bol.com

Omdat ik mijn witte marmerlook hoes bijna kapot is aan de randen, moet ik een nieuwe hebben. Dit keer ga ik voor de zwart-witte marmerlook cover. Deze covers gaan lekker lang mee en zien er stijlvol uit. Aanrader!

Ray-Ban Octagonal zonnebril via Ray-Ban

Ik wil al heel lang de hexagonal zonnebril van Ray-Ban. Nu deze Octagonal (wat een namen allemaal) in de markt is, vind ik deze meer hebben dan de voorganger van deze serie zonnebrillen. Zelf vind ik de zonnebrillen van Ray-Ban super fijn omdat ze vrijwel bij alle outfits wel passen. Destijds had ik de Ray-Ban Round zonnebril, maar helaas heb ik die 2 jaar terug in een hotel in Turkije achtergelaten, oeps.

adidas Originals CLASSIC rugzakĀ via Zalando

Toen ik deze blauwe tas in de winkel zag was ik meteen verliefd. 1. Het is blauw, daarom vond ik hem ook echt leuk. 2. De design van de tas. Hoeken in een rugzak, zo leuk! Hij is niet heel groot en daardoor ziet hij er ook een beetje ‘lief’ uit. šŸ™‚

AppleĀ AirPodsĀ via bol.com

De draadloze oordopjes van Apple, deze wil ik al zo lang hebben! Ik weet dat ze enorm prijzig zijn, maar hoor ook van me omgeving dat dit het echt waard is. Je hebt dan geen draden die telkens in de knoop raken en je hebt ook meteen een prettig geluidservaring. Ik wil deze oortjes hebben voordat ik op zomervakantie ga, want het lijkt mij enorm handig als je op het strand ligt te zonnen en je oortjes niet in de knoop raken door de draden, want deze is mooi draadloos. Ik denk dat het enige nadeel is dat je ze telkens om de zoveel moet opladen.

Casio Baby-G stappenteller horloge via bol.com

9200000086991866

Deze horloge is al superlang mijn favoriet! Graag zou ik deze horloge willen hebben. Hij telt je stappen, laat de datum zien en heeft een enorm mooi design.

Dit waren is mijn verlanglijstje rond deze tijd. Voor sommige moet ik nog wat doorsparen, ze staan in de wacht!

Ik hoop dat je wat inspiratie hebt kunnen opdoen. Misschien heb je wel iets leuks gevonden waar je naar zocht!

XOXO

Ellie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s