#Droombaaninterview: werken als onderneemster

Vandaag in de spotlights: Jasmien: Jasmien is onderneemster en mede-eigenaar van de Kempense Golf Club. Zij en haar bedrijf doen het supergoed en daar heeft zij enkele tips voor. Benieuwd naar haar verhaal? Lees verder! 🙂

Hoi, wat moeten we van jou weten? 

Ik ben 27 jaar en beoefen als zelfstandige onderneemster mijn droomjob, een eigen golfclub in regio Kempen. Een baan waarbij ik door mijn jonge leeftijd enorm veel uitdagingen heb, veel sociale contacten en een prachtige werkomgeving in de groene natuur.

WhatsApp Image 2018-05-27 at 19.48.32WhatsApp Image 2018-05-27 at 19.48.22

Wauw klinkt mooi! Kan je ons meer vertellen over jouw golfclub?

De parkbaan van de Kempense Golf Club telt 18 holes verspreid over 47 hectaren. Er zijn meer dan 24.000 bomen en planten en prachtige waterpartijen die zorgen voor een oase van rust. Zowel de ervaren speler als de beginnende golfer zal zich hier meteen thuis voelen. Sinds de overname van de Kempense Golf Club in 2012 is er non-stop gewerkt aan de verbetering en uitbreiding van de volledige accommodatie. Bestaande uit een open brasserie en een besloten restaurant gedeelte, drie vergaderzalen, een moderne golfshop, nieuwe oefenfaciliteiten met verlichting, … Daarmee schaart de Kempense Golf Club zich bij de beste golfaccommodaties van België.

Hoe zien jouw werkdagen eruit? 

Ik werk 7/7 dagen, maar vooral onder het motto “If you do what you love you’ll never work a day in your whole life”.

WhatsApp Image 2018-05-27 at 19.48.50

Zijn er bepaalde uitdagingen in je baan?

Mijn grootste uitdaging is om het bedrijf dagelijks te laten groeien en dezelfde service en kwaliteit te kunnen aanhouden. Hoewel ondernemen op jongere leeftijd niet altijd even vanzelfsprekend is. Na je schoolcarrière is afgerond en je dus als “beginneling” het bedrijfsleven instapt, moet je jezelf vanaf dag 1 bewijzen, opwerken en vooral het vertrouwen van mensen winnen en verdienen. Dit kan enkel door op te staan voor feedback, maar ook vooral door te leren uit fouten en jezelf op deze manier steeds naar een hoger niveau proberen te tillen.

Hoe zorg je voor ontspanning in je werkleven?

Doordat ik 7/7 dagen werk, is mijn vrije tijd redelijk schaars. Maar net dit maakt mijn vrije tijd zo bijzonder, die ik dan op de best mogelijke manier opvul tezamen met vrienden en familie.

Wat motiveert jou in het werkleven?

Ik haal heel veel voldoening uit tevreden klanten, het opbouwen van een gemotiveerd team en het halen van vooropgestelde targets.

WhatsApp Image 2018-05-27 at 19.48.28

Heb je nog een tip die je mee kan geven aan anderen die opzoek zijn de perfecte droombaan?

Kies een job vooral met je hart, want passie is het begin van succes

Helemaal mee eens! Ik bedank Jasmien met het delen van haar verhaal. Het is enorm belangrijk om van elkaar te leren, daarom lijkt het mij altijd interessant om te luisteren naar de verhalen van anderen.

Vergeet Jasmien niet te volgen op Instagram: @jasmienvbaelen

Wil jij ook in de spotlights van #Workmode komen? Stuur dan een mailtje naar morethaneverythingblog@gmail.com 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s