De mooiste momenten van mei

Weet je nog? Begin van de maand had ik een blog geschreven over mijn voornemens voor mei. Nu is deze lange maand voorbij en kijk ik met een grote glimlach terug naar de mooiste momenten die ik heb meegemaakt. Waarom schrijf ik ze niet op dacht ik.

Om tevreden te zijn met wat je hebt, maar ook om tevreden te zijn met de momenten die je meemaakt, heb ik besloten om elke maand de mooiste momenten van de afgelopen maand te delen.

The beauty of life is in small details, not in big events.

De gezellige car dates met mijn bff’je Ri

Omdat we zoveel lol hadden toen we in de auto keihard onze muziek luisterden. En ook omdat we zoveel goede gesprekken hebben gehad. Maar vooral omdat ik zo dankbaar ben op onze vriendschap.

De lachbuien die ik op de werkvloer met mijn collega’s had

Omdat mijn collega’s van mijn bijbaantje als familie voelen.

De inspiraties die ik opdeed voor mijn blog

Een van de mooiste momenten deze maand. Deze maand heb ik enorm veel inspiratie opgedaan van mijn omgeving. Ik heb mijn oren en ogen opengehouden voor inspiratie. Er waren ook momenten dat ik totaal geen inspiratie had, dan stopte ik er even mee. Soms had ik bomvol ideeën binnengekregen en ging ik er keihard voor werken.

De tijden dat ik heb gewerkt aan mijn blog

Deze maand was een van de meest productieve maanden die ik voor mijn blog heb besteedt. Op mijn balkon zitten, laptop open, notitieboekje erbij en knallen!

De bokslessen

Sinds deze maand zit Ellie op boksen! Het is altijd moeilijk om naar sporten te gaan, maar als ik er uiteindelijk ben en volop aan het knallen en zweten ben voelt het heerlijk. Vooral als ik thuis ben van het sporten voel ik me helemaal vrolijk en energiek (vooral trots dat ik ben gegaan, haha).

Dagje Keukenhof met mama

Al 2 of 3 jaar wil mijn moeder naar Keukenhof, want we waren er nooit eerder geweest. Ik gaf het als cadeau voor moederdag. Zelf was ik er eerder niet over enthousiast, maar toen ik er was vond ik het zo leuk! Ik heb zoveel inspiratie opgedaan en zoveel mooie foto’s genomen van de mooie bloembollen!

Het moment dat ik geslaagd ben voor mijn theorie-examen

Hell yeah! Ein-de-lijk!

Een avondje met mijn vriendin van mijn oude stage (na maanden!!!!)

Zoveel gelachen en bijgepraat. Heerlijk wezen eten en genoten op een terrasje.

De lekkere koffie’s die ik heb gedronken

Vooral de koffie’s die ik in de ochtend drink. Deze maand fan van de koffie verkeerd.

Wat waren jouw mooiste momenten van de afgelopen maand?

XOXO

Ellie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s