Gaan, wordt dat steeds makkelijker?

Ik pak mijn koffers in. Dit doe gemiddeld 2-3 keer per jaar. Al mijn spullen opruimen en een tijdje uit mijn koffer leven.. Vandaag pak ik mijn koffers in om voor een maandje naar Turkije te gaan. Een maandje leven in dit mooie land, elke dag naar het strand te kunnen gaan en te kunnen genieten van het leven.

Ik merk dat het steeds makkelijker wordt, het inpakken en gaan. Vroeger keek ik vaker achter mij om of ik niet iets vergeten was. Nu boeit het mij niet meer. Ook al ben ik wat vergeten, uiteindelijk is het enige wat ik nodig heb een vliegticket, mezelf en pen en papier om te kunnen blijven schrijven.

Ik dacht dat het gaan juist moeilijker zou worden, maar ik merk dat er niet veel dingen zijn dat mij hier zou houden. Ik zie geen reden om te blijven. Misschien hou ik daarom van het ‘gaan’.

Voor mij voelt gaan altijd beter dan blijven. 

Volgend jaar ga ik weer, dit keer zonder koffer. Een rugzak met wat t-shirts, een pyjama en mijn dagboek. Volgend jaar leer ik het gaan zonder terug te komen. Kijken hoe dat gaat voelen..

Binnenkort mijn ‘gaan-plannen’ voor volgend jaar online op de blog.

Ik hoop dat jij genoeg reden hebt om te blijven..

En ook al heb je die niet, er zijn ook genoeg reden om te gaan..

Volg je hart.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s