Persoonlijke update | waar was ik?

Momenteel is het half 10 s’ avonds. Ik heb een kopje thee gemaakt en de kaarsjes in mijn kamer aangedaan. Ik heb een zachte plaid gepakt en ben achter mijn bureau wezen zitten om het bloggen weer aan te pakken.

Ik ben de afgelopen weken behoorlijk afwezig geweest. Wat ik allemaal heb gedaan? Rusten en mijn eigen balans vinden. Ik heb me de afgelopen weken kapot gewerkt bij mijn bijbaantje. Daarnaast is 2 weken geleden mijn stage begonnen bij Riviera Maison in Arnhem. Allemaal super spannend natuurlijk!

Tussen alle drukke dagen heb ik mezelf enorm bezig gehouden met het mediteren. Ik merkte dat ik dankzij mediteren mijn balans heb gevonden, ookal had ik het elke dag super druk en was mijn lichaam supermoe.

Ik heb gemerkt dat het vinden van mijn rust erg belangrijk is zodat er ook weer leuke ideeën kunnen binnenstromen voor de blog. Bloggen is iets wat ik wil blijven doen omdat het me zo goed laat voelen. Leuke dingen delen vind ik nou ook eenmaal leuk. 🙂

Zoals ik al zei waren de afgelopen weken enorm druk. Ik heb wel een aantal beslissingen genomen voor mijn leven. Ik ga voortaan minder werken bij mijn bijbaantje. Ik werk al bijna een jaar 7 dagen per week. Voortaan wil ik (net als de meeste mensen) twee dagen in de week vrij hebben. Ik merk dat ik mezelf niet zoveel vrij tijd gun. Dit is iets wat ik dit semester wel wil doen.

Ook ga ik beginnen met de podcasts voor de blog. Momenteel ben ik aan het uitzoeken over welke onderwerpen ik het wil hebben. Stay connected! 😉

Dit jaar ga ik hopelijk afstuderen. Ik heb een aantal duidelijke plannen gemaakt over de periode na mijn afstuderen en mijn toekomst. Dit deel ik graag in een aparte post met jullie (lang verhaal, oeps).

Lang verhaal kort maken: de lange afwezigheid is (eindelijk) voorbij. Ellie is weer helemaal back en gaat weer elke dinsdag en donderdag bloggen over de leukste dingen!

Ellie loves you.

X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s