Q&A: leer mij kennen

Al een tijdje wil ik een blog schrijven over mezelf. Alleen wist ik zelf niet hoe ik het over mezelf kon hebben. Best moeilijk om ineens over jezelf te vertellen, haha! Iets zoals Get to know me had ik al vaker gelezen. Toen ik een vragenlijst vond leek het mij erg leuk om dit zelf ook te beantwoorden. Hopelijk vinden jullie dit een leuk idee en komen jullie hierdoor een aantal dingen te weten over mij (Ellie) 🙂

Geboorteplaats:
Apeldoorn! De stad waar ik (momenteel) nog steeds woon. Ik zie mezelf hier later niet wonen omdat het een best klein ‘stadje’ is en er niet heel veel mogelijkheden zijn qua werk.

Hoe lang ben je?
1.68 😦 Ik zou wel een paar centimeters langer willen zijn, maar helaas. (Stiekem staat er 1.70 in mijn paspoort, oeps.)

Waar dacht je aan toen je vanochtend wakker werd?
Waarom ben ik een half uur eerder wakker dan mijn wekker???! Haha. En ik dacht ook ‘ik moet spoedig mediteren’.

Beschrijf jezelf kort, maar krachtig:

Over het algemeen ben ik wel druk en extrovert. Toch heb ik ook vaak mijn rustige momenten. Ik ben een echte dromer (ja echt 24/7) en leef meer in mijn gedachtes dan in real life. Ik ben creatief, ruimdenkend en een zorgzaam type.

Guy-/Girlcrush
Oeww.. Ik heb niet een echte crush, maar ik vind acteur Scott Eastwood een leuke en knappe man om te zien.

Wat zou je op dit moment graag willen?
Reizen. Mijn rugzak pakken en gaan. Dat zou ik nu zo graag willen doen.

Wat is je doel van het leven?
Oew, dit is een vraag waar ik veel over nadenk de laatste tijd. Ik denk niet dat er per se een doel is in het leven. Ja, gelukkig worden, mensen helpen, leven en laten leven etc etc. Ik denk dat het leven zinvol maken een mooie doel is. De weg die we gaan is het doel, niet het einde. 

Waar ben je bang voor?
Om zonder iets te bereiken het leven te verlaten. Oh en, bliksems..

Heb je je rijbewijs?
Nooo! Ik ben wel bezig 🙂 Duim je voor mij dat ik hem haal?

Nagellak of lipstick?
Hmmm lastige vraag. Nagellak draag ik zo nu en dan, lipstick draag ik altijd. Dus dan ga ik voor lipstick. Een make-uploze gezicht met een leuke lipstick kan soms je leven redden namelijk 😉

Wil je ooit gaan trouwen?
Denk het wel. Zou wel een familie willen opbouwen later..

Ben je een healthy-freak?
Ik heb periodes dat ik dit enorm ben. Soms heb ik ook tijden dat ik alleen maar voor ongezond ga. Ik moet eigenlijk balans houden, dat probeer ik ook te leren.

Wat voor kleur haar/lengte heb je?
Mijn haar is van nature donkerbruin. Ik heb door de jaren heen heel veel kapsels en lengtes gehad, maar op dit moment is het lekker kort. Zo is het eigenlijk sinds afgelopen zomer en ik vind het wel fijn zo.

Welke kleding en/of make-up item wil je op dit moment heel graag?
Hmmm ik zei vanochtend nog ‘ik heb een winterjas nodig’. Een leuke winterjas, daar ben ik momenteel naar opzoek. Oh en een leuke blouse voor bijzondere dagen zou ook fijn zijn. Oh en en en, een leuke jurk voor de winter. Dat is het 🙂

Heb je tatoeages/piercings?
Nee, maar ik wil wel heel graag een tatoeage.

Draag je een bril?
Nope.

Wat is je favoriete eten/drinken?
Ik kan enorm genieten van sushi. Ook is pasta mijn favoriete eten. De laatste tijd ben ik verslaafd aan ice tea green.

Wat is je favoriete parfum?
Parfums met vanille is echt iets voor Ellie 🙂 De vanilleparfum van the Body Shop is mijn favoriet. Parfum van Lolita gebruik ik al sinds de middelbare school, ook typisch Ellie.

Wat is het laatste wat je kocht?
Zwarte boots voor de winter 🙂

Wat deed je vanochtend om 8:00?
Ik werd wakker (eerder dan mijn wekker grr) en sprong mijn bed uit om te gaan mediteren.

Favoriete ijsje?
Caramel, chocolade en stroopwafel ijs als schepijs. Magnum almond en Cornetto als gewoon ijsje.

Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op?
Ik ben gek op slapen! Mensen weten ook, dat als je Ellie vrolijk wilt hebben, niet aan haar slaaptijden moet komen, haha. Als ik vroeg op moet staan ga ik ook vroeg naar bed. Ik heb altijd alles onder controle wat betreft slaaptijden 🙂

Wat zijn je plannen voor 2019?
Afstuderen voor school. En nieuwe ontwikkelingen maken voor MTE 🙂

Met hoeveel kussens slaap jij?
1.

Ben je een ochtend of een avond persoon?
Beide. Kan ook erg productief zijn in de ochtend, maar ook erg in de avond!

Wat wil je op dit moment graag zien?
Een leuke actie/spanning film.

Wat verwacht je in 10 jaar bereikt te hebben?
Phoe dan ben ik 30. Moeilijk om deze vraag te beantwoorden. Ik denk dat ik dan een leuke baan wil hebben, een klein gezinnetje en een hoop verhalen hebben verzameld over mijn wereldreis.

Wie mis je op dit moment?
Ik mis momenteel niet een persoon, maar meer de mooie momenten die ik heb gedeeld met sommige mensen die niet meer in mijn leven zijn.

Ben je verlegen?
Nee eigenlijk niet. Heb ook nooit een periode gehad waar ik dat was.

Heb je een accent?
Misschien een klein Turks accentje, haha!

Heb je zussen/broers
Nee, ik ben enigskind.

Hoe ziet jouw gemiddelde dag eruit?
Doordeweeks heb ik stage en ga vaak rond 8.30 uit huis en begin om 10 uur bij mijn stage. S’ avonds ben ik rond 7 uur thuis. Dan ga ik eten, uitrusten en daarna slapen. Op zaterdag probeer ik leuke dingen te plannen en de zondagen werk ik bij mijn bijbaantje.

Phoe dat waren een hoop vragen! Sommige vond ik nog best lastig om te beantwoorden, haha! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen over mij 🙂 Hopelijk hebben jullie mij wat beter leren kennen!

Liefs,

Ellie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s